2012. június 19., kedd

Üdén a kánikulában

Itt ez a hatalmas meleg és mindenki izzad, csapzott...röviden: nem túl szép látvány és nem is érzi jól magát. Itt van pár tipp, hogyan legyen mindig friss a megjelenésed, még akár a tűző napon is, avagy mi az, amit semmiképp se felejts otthon!


1. Ha szeretnél illatos lenni és a bőrödnek jól esne egy kis hűsítő permet, vigyél magaddal Sophie Bello natúr testpermetet!
Citrus-verbéna testpermet, amely nem okoz böriritációt és pigmentfoltokat a napsugarak hatására. A dél-európai verbéna és a mediterrán citrom üditő kombinációja.
Elindulás előtt fujjál párat ruhádra vagy dekoltázsodra és frissen indulhatsz a nyári napnak. Ha még teljesebb felüdülésre vágysz, tartsd a hűtőszekrényben. 
2. Hogy ne érezd magad feszélyezve, viselj olyan ruhákat, amin nem látszik meg, ha beleizzadsz! Tehát vékony ingblúzok kizárva!

3. Az állandó folyadékpótlás jelentőségét azt hiszem nem kell részleteznem! Ha elfér a táskádban, akár másfél litereset vizet is hordhatsz magaddal!

4. Ha meleg van, izzad a láb. Ha izzad a láb, feltöri a cipő, hát még a nyári cipellők. A megoldás a titokzokni vagy a titokharisnya!

5. Egy mini méretű dezodor sosem árthat és könnyen elfér a táskádban, így zavarni egészen biztosan nem fog!

6. Ha az arcod törődött és szeretnéd sminkkel feldobni, a legjobb, ha minél kevesebb kozmetikumot használsz, az a minimális mennyiség pedig legyen vízálló, hogy ne folyjon le!

7. NAPTEJ! UV-védelem!!! A lehető legfontosabb, akár hajlamos vagy a napégésre, akár nem! Nem kell ahhoz strandra menni, hogy használnod kelljen!

8. A fénylő arcbőr ellen harcolj mattító, frissítő kendőkkel! A nap folyamán bármikor felüdítheted velük a bőröd!

Mi az amit még mindenképp magatokkal vinnétek? Számotokra mi az elengedhetetlen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése