2012. június 3., vasárnap

Galaxis a szekrényben

Valamiért nekem nagyon tetszik ez az "égboltot a ruhára" trend. Talán azért, mert szeretem a lilát, a kéket és a türkizt együtt hordani? Mindenesetre az biztos, hogy nagyon különleges divat! Magyarországon nem egyszerű beszerezni galaxis-mintás ruhákat, talán külföldi webshopokon keresztül a legegyszerűbb, de sebaj, elkészítheted őket otthon is! Olvass tovább, és megtudod, hogyan!



Ha rendelni szeretnél ezekhez hasonló ruhákat, a következő helyeken kutass!
A legegyszerűbb, ha beütöd az adott webáruház keresőjébe, hogy "galaxy" vagy galaxy print" és már válogathatsz is a szoknyák, pólók és cipők között!

Ha mégis inkább saját magad készítenéd el álmaid ruháját, a kövesd a következő utasításokat!

  1. Terítsd le a kiválasztott ruhadarabot magad elé (a legjobb, ha fekete, vagy sötétkék színű), és, hogy ne festékezz össze semmit, rakj alá fóliát! Ha pólóval dolgozol, a két réteg közé is tegyél egyet, nehogy átüssön a festék az alsó rétegre is!
  2. Fogj egy festék spray-t (lilát, sötétkéket, vöröset, zöldet...ahogy tetszik) és fesd meg az alapszíneket! Keverd bátran a sötét árnyalatokat! Ha folyékony festékkel dolgozol, öntsd ki tálkába, fogj egy szivacsot és azzal pacsmagolj az anyagra! Légy óvatos, a kevesebb több!
  3. Csavard meg középen az anyagot és így, gyűrött állapotban is fújj/fess egy kis színt a tetejére!
  4. Jöhetnek a csillagok! Kis ecsettel pöttyözz fehér akril- vagy textilfestéket az égboltra! A sűrű, apró csillagok elkészítéséhez márts óvatosan egy régi fogkefét a fehér festékbe és rázd meg kicsit a ruha fölött!
  5. Ha készen vagy, várd meg, amíg megszárad a festék, és már hordhatod is a ruhád!
Az eredeti leírást képekkel itt találod!

Nektek tetszik ez az érdekes stílus? Ha igen, kövessetek, mert nemsokára galaxis-mintás körmökről olvashattok majd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése